06 43053018 info@myfn.nl
Selecteer een pagina

Over ons

Marcel en Yiri zijn nieuwsgierig, doel- en resultaatgericht, energiek en daadkrachtig. Hun kracht ligt in het snel en zorgvuldig doorzien van processen en patronen, het verbinden van doelen, mensen en kennis, het organiseren van implementatie en verandering. Ze nemen geen genoegen met de status quo. Volgens Yiri moet het gewoon goed en net nog wat beter en Marcel zijn managementmantra is: maak een plan.

Ze houden allebei van een goed georganiseerde omgeving en een basis die op orde is. Zo houden ze tijd over voor het afwerken van hun to do lijstjes. Ze zoeken hun persoonlijke grenzen op en verleggen deze, omdat ze dan dingen bereiken die ze niet voor mogelijk hielden. Ze vinden het leuk om nieuwe activiteiten uit te proberen, het liefst waarbij wat adrenaline vrij komt. Maar uit vliegtuigen springen doen ze voorlopig niet meer, want voor iemand (we noemen geen namen) werd het “een beetje saai”.

Marcel

Marcel overziet en doorziet complexe vraagstukken en handelt zelfs onder grote druk adequaat. Hij is een meester in het vertellen van anekdotes die haarfijn de kern raken en situaties begrijpelijk maken. Hij speelt graag een potje Generals en probeert dan met minimale strijdkrachten te winnen, wat vaak nog lukt ook. Hij smult van een goede Indonesische rijsttafel bij voorkeur lekker pittig. Hij houdt erg van sporten, ongeveer alles met een bal en een competitie element. Hij vindt het leuk om biografieën te lezen van personen die hem inspireren, zoals Michael Jordan, Adele, Sun Tzu, Amundsen. Hij krijgt een grote glimlach van het kanoën in zijn ‘bofkont’ op de Rotte en van een fikkie stoken. Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Als je om praatje verlegen zit vraag dan eens naar zijn verzameling oude muntjes.

Yiri

Yiri (ja een bijzondere naam, maar ze is toch echt Zeeuws) maakt het verschil tussen aankijken en aanpakken. Taal is zeg maar echt haar ding met uitzondering van spreekwoorden en gezegden. Daar maakt ze soms de meest kromme en grappige combinaties van. Je maakt haar blij met ongeveer alles van de snackbar, maar dan wel met saus. Haar ambitielijst is lang en groeit nog steeds. Ooit speelt ze vlekkeloos drums, elektrische gitaar en piano, heeft ze de hele wereld gezien en kent ze de wereldgeschiedenis van nul tot nu. Het lied “zoveel te doen” is dan ook zeer van toepassing op haar. Ze rijdt motor, trapt leftover energie er graag uit op haar gammele roze omafiets of tijdens kickboksen én ze zoekt nog steeds een hobby voor binnenshuis. En oh ja ze heeft een hekel aan sleur.