Over mij

Aangenaam!
Ik ben Astrid Voesenek,  gediplomeerd Yogacoach én levensgenieter.

Ik ben ervaringscoach in
“Hoe blijf ik stressvrij en in balans”
en deel graag mijn kennis met je. 

Ik geloof heel sterk in het zelf genezend vermogen van ons lichaam. Yoga draagt daar zeker aan bij.  Preventief aan je gezondheid werken dus, fysiek én mentaal.

Veel mensen sporten al (gelukkig) maar veelal ligt de nadruk op conditie en kracht. En dat is goed, dat doe ik zelf ook. Ik ben van mening dat een goede balans, dus ook werken aan flexibiliteit heel belangrijk is, zeker als we wat ouder worden. Gezondheid komt van binnenuit, de juiste voeding en de juiste beweging.

Omdat yoga daar perfect aan bijdraagt maar het vaak nog als heel zweverig wordt gezien, wil ik graag mensen laten zien dat yoga prima past bij ons nuchtere – beide voeten in de klei – houding.
Mijn kracht ligt bij het enthousiasmeren van mensen van jong tot oud ( ja ook mannen!) die nog nooit of pas een enkele ervaring met yoga hebben gehad. En dat is ook meteen mijn doel.

In 2005 volgde ik mijn eerste yogales, zo raakte ik bekend met asana’s, meditatie en ademhalingsoefeningen. Al snel voelde ik hoe yoga mij kon helpen bij de verschillende, soms lastige fases en gebeurtenissen in mijn eigen leven. De geboorte van mijn kinderen, verhuizingen, het overlijden van dierbaren, verandering van werkomgeving, een scheiding en langdurige blessures. Mentaal en soms fysiek ook stressvolle periodes.

Ook voor u misschien herkenbaar?

Yoga gaf mij de richting die ik zocht en hierin vond ik tevens innerlijke rust. De lessen inspireerde mij enorm en het gaf me steeds weer positieve energie.

Gediplomeerd

Sinds 2016 geef ik zelf les. Mijn yogalessen zijn zeker niet zweverig, dat past niet bij mij. Ze zijn wel helder, uitdagend, ontspannend en ze dragen bij tot  betere algehele gezondheid. Als de er behoefte is dan gaan we een stukje verder en kunnen we ook energetisch de diepte in.
In deze sessies kom je tot de kern waardoor je zelf tot waardevolle inzichten komt. Het versterkt jouw zelfgenezend vermogen.

Persoonlijke begeleiding

Ik zal je begeleiden op fysiek, mentaal en  energetisch vlak waardoor we samen blokkades opheffen, beperkingen verminderen en verdere mogelijkheden tot innerlijke groei onderzoeken.

Mijn kracht is mijn persoonlijke en down-to-earth aanpak.
Graag laat ik je beleven hoe yoga voor jou een toegevoegde waarde kan zijn in je drukke leven.

Dat kan in een één op één sessie, of in een kleine groep (2-3 personen). Iedereen is welkom bij mij, of je nu wel of geen ervaring hebt met yoga.
Samen kijken we steeds opnieuw waar jouw persoonlijke behoefte ligt. De spanning loslaten en de batterij weer opladen.

Hoe?

Door lekker te bewegen, bewust leren voelen én simpelweg genieten.